Виетнам: основни туристически дестинации

By | октомври 9, 2021

Свят с завладяваща история и ярки тонове; Виетнам е очарователна дестинация за туристи от цял ​​свят. Той е абсолютно красив, мистериозно невероятен и включва много атрактивни дестинации.

Тази красива и красива страна е резултат от години на вътрешно изгаряне и объркване и светлинна трансформация. След бруталността и касапницата, причинени от американската война, Виетнам като издръжлива нация си възвърна живота и се надява. И не би било погрешно да се обърне внимание на националното решение като феникс, издигнат от пепелта.

Виетнам е пълен с незабравими неочаквани преживявания. Всеки, който посети страната за първи път, ще бъде поразен от свръхдозата на сензорната география, вкусната кухня, многобройните търговски центрове и безкрайните плажове.

Нека да влезем по -дълбоко в границите на Виетнам и да видим какво представлява светът. Вижте някои от най -добрите туристически атракции на Виетнам:

1. Ханой: Ханой е бързо развиващ се град, който е бил столица на Виетнам в продължение на хиляди години. Пътуванията и пътуванията до Виетнам често започват в този красив колониален град Индокитай. Ханой е горд град, съставен от пагоди, езера, династически храмове, паметници на наследството и вили от френската епоха. Въпреки това той остава верен на своята елементарна идентичност въпреки промените.

2. Ха Лонг Бей: За много туристи пътуването до Виетнам е непълно без залива Ха Лонг, който е върхът на виетнамското преживяване. За разлика от Ханой, Ханой е перфектната мярка спрямо сегашната оживеност и предлага на посетителите широка гама от възможности за отдих и развлечение във водите си с графична карта.

3. Остров Cat Ba: Остров Cat Ba е планинско бягство, разположено в покрайнините на залива Ха Лонг. Определяйки югозападните граници на залива Ха Лонг, островът обхваща площ от 350 квадратни километра и е една от най -добрите дестинации във Виетнам.

4. Хо Ши Мин: Наред с Ханой, този град предлага шеметен вход към Виетнам. Разположен до река Сайгон, Хо Ши Мин е най -големият и може би най -вълнуващия град във Виетнам. Град с високооктанова култура и търговия, градът вибрира с енергия и дава живот на всички, които решат да обиколят земята му.

Какво да правите във Виетнам?

Всички големи туристически дестинации във Виетнам предлагат много кратки маршрути и дейности. Освен това можете да изберете:

  • Гмуркане на остров Фу Куок и Нячанг

  • Кайтсърфинг Mui Ne-n

  • Капак около Сапа

  • Насладете се на разходки с храна и курсове по готвене в Ханой, Хой Ан и Сайгон

  • Посетете историческите места и руините на Nha Trang, Mui Ne, Phan Rang Thap Chan и My Son

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *