Бостън – Топ 10 на туристическите атракции

By | септември 18, 2021

Бостънски празници може да каже различни неща на различни пътници.

Ако сте в този град за първи път, за десети път или сте местен жител, винаги има какво да правите.

На първо място, няколко фактора, които трябва да имате предвид, са времето на годината, което посещавате, времето и възрастта на другите пътници, които са с вас. Повечето от изброените дейности са отворени целогодишно. Някои дейности по пренасяне на вода обаче могат да бъдат затворени през зимата, а ако са отворени, за някои може да е относително студено.

Може би са тук Топ 10 на туристическите атракции в Бостън.

1. Патица Tourra

Тази обиколка ще ви разведе из града с наземно и водно превозно средство. Ще научите интересни факти за града, докато шофьорът ви води през града. Тогава ще видите Бостън от съвсем различна гледна точка, когато вашето превозно средство плава по река Чарлз.

2. New England Aquarium

Посетете морския живот в това великолепно разнообразие от аквариуми. Тук има какво да се види и направи за всички възрасти.

3. Гледане на китове

Има някои компании, които предлагат часовници за китове (единият е в аквариума). Повечето компании гарантират, че ще видите китове или ще ви дадат безплатен билет, за да опитате отново.

4. Върви по пътя на свободата

Направете крачка назад във времето и опознайте хората и местата, които направиха Бостън известен по време на Американската революция. С картата на Freedom Trail можете да направите самостоятелна обиколка или да намерите различни опитни водачи, които ще ви заведат на обиколка с екскурзовод.

5. Посетете Faneuil Room

По това време този стар и исторически пазар е бил място за срещи на много политици и заселници. Сега можете да посетите пазара и да се разходите из близките магазини. Ще намерите много местни улични художници в и около района. Тук също ще намерите страхотна храна, забавления и сувенири.

6. Ян Норт Енд

Този район е един от най -големите италиански квартали в Бостън. Ресторантът и атмосферата са прекрасни.

7. Ходете с лебедови лодки

Тези лодки се намират в Boston Common и радват околните води. Всеки, който го е чел Лебедова тръба той ще се срещне с тези кораби.

8. Музей на науката

Този музей има някои страхотни експонати. Посетителите на всяка възраст ще се радват да научат нещо ново за планетите, гравитацията или електричеството (да назовем само няколко) от този музей. Музеят разполага и с IMAX театър.

9. Музей на Изабела Стюарт Гарднър

В този музей е художествената колекция на г -жа Гарднър. Той беше до хората, които живееха в Бостън през 1800 -те години и беше приятелски настроен с художника Джон Сингър Сарджент. Ще намерите и някои от неговите творби и някои от най -известните художници в Европа. Дворът и музеят са красива италианска архитектура

10. Посетете Нюбъри Стрийт

Има някои от най -добрите пазарувания в Бостън в тази област. Можете да се разходите по тази улица и някои от околните улици, за да получите страхотна мода, аксесоари и домашни акценти.

Определено има много неща за вършене в този град, включително атракцията в Бостън или събитието в Бостън за всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *