Банкок е популярна туристическа атракция

By | септември 26, 2021

Банкок, като туристическа дестинация, няма нужда от представяне. Потопен в историята, културно либерален и невероятен по отношение на модернизма, Банкок се откроява от цял ​​свят. Страната трябва да проучи толкова много, че туристът да обърка какво да види и какво не. Пристигането в града ще ви посрещне с толкова много атракции, ето 5 -те тънки заплахи, които са известни в Банкок.

Grand Palace: Може би най -популярният исторически обект в Тайланд, това място е перфектен пример за архитектурен блясък и историческо наследство. Той има много очарователни сгради, принадлежащи на кралските семейства на Тайланд. Големият размер на Големия дворец, страхотната атмосфера и невероятната колекция от предмети със сигурност ще зарадват сетивата ви.

Ват Арун: Този голям храм е известен с нарастващите винтове с впечатляващата си линия. Това е шедьовър на тайландския архитектурен стил, построен през 16 век. Основният USP на храма е красив със своята архитектурна красота и изящна изработка, въпреки че си струва да се проучат уникалните гледки към залеза и отличната колекция от религиозни особености.

Мобилни пазари: Малки лодки, пълни с разнообразни стоки, особено плодове, зеленчуци и кокосов сок, чакат да бъдат взети от много туристи и много фериботи, които преговарят с местни доставчици. пазар. Може да се наеме лодка с водач, за да се насладите на атмосферата и любопитствата на тези така наречени пазари на вода. Без да обсъждате цените, за да се насладите на атмосферата, опитайте спокойно разходка с лодка до пазара Damnoen Sadua с лодка. Някои известни плаващи пазари около Банкок са Taling Chan Market, Bang Ku Wiang Market и Damnoen Saduak.

Чайнатаун: Известно като културна сила, посещението на китайския квартал в Банкок е задължително за тези, които се интересуват от култура, история, етническа храна и пазаруване. Елате тук, за да разгледате тези великолепни китайски храмове, да опитате вкусна китайска кухня или да пазарувате с джобовете си заедно с безкрайни редици магазини! Интересни културни сцени ще ви дадат спомени от живота. Синхронизирайте ваканцията си с голям китайски фестивал като китайската Нова година и ще бъдете изумени да видите забавлението и вълнението на тази тайландска столица.

Сой Каубой: Откакто афро -американски каубой отвори първия си бар тук, това място е едно от любимите забавления на Банкок. Ярките неонови светлини на модерните барове и нощни клубове, цветната улична природа, пълна със забавни раници и красивите тайландски момичета „здравей, добре дошла“ – нощният пазар Soi Cowboy ви оставя зашеметени от атмосферата. Тази зона е отворена и отворена за нощни птици. Така че, ако сте пътуващо семейство, най -добре е да се махнете от посещението там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *