Атрактивен туризъм в Буенос Айрес и възможности за изучаване на испански

By | септември 24, 2021

Посещението на чужда държава винаги е вълнуващо приключение. Ще опознаете различни култури, храна, хора и много други. Когато отидете в чужда държава, английският често не е първият език. Въпреки че хората знаят английски, броят им е ограничен. Поради тази езикова бариера често не успяваме да разберем по -добре културата. Същото важи и за Буенос Айрес, най -големия град в Аржентина.

Аржентина е известна с много неща, поради което хората посещават тази страна отново и отново. Неговата уникална култура привлича хора от различни части на света да изследват. Единственото препятствие, което пречи да бъде напълно проучено, е езикът. Испанският е местният език, който се говори в Буенос Айрес. Това е най -популярното място в Аржентина и най -добрият начин да опознаете културата е чрез нейния език.

Буенос Айрес има много места за посещение, особено свързани с неговата култура. Първите са Plaza de Mayo и Casa Rosada. И двете места са известни със своята колониална архитектура и също се считат за важни в историята на Аржентина. На този двублоков площад са се случили множество важни исторически събития. Квадратът е ослепителен и след няколко секунди привлича вниманието ви. Следващите места за посещение са гробището и музеят Реколета. Известно е с гробището, където са погребани известни аржентинци, място близо до сърцата на всички аржентинци. Той също така има много кафенета, обществени градини и музеи, в които се помещават нещата на великите герои и лидери на Аржентина. Ако искате да знаете историята на страната, това е място, което си струва да посетите.

Ако сте художник или много креативен човек, La Boca е идеалното място за вас. La Boca е много колоритен квартал, пълен с графити и улично изкуство, а също така има декориран балкон. Кварталът е боядисан в ярки цветове, които представляват Буенос Айрес, пълен с танго танцьори и много други герои. Кварталът разполага и с музей на открито, наречен Музей на улицата Каминито, който е чудесна туристическа атракция. Буенос Айрес също има по -официален музей или типичен музей, известен като Музея на декорациите, разположен в Куинкела Мартин през 20 век. С красива колекция от аржентински художници на века.

Буенос Айрес е известен със своята история. Да бъдеш богат на история е основната причина, че има толкова много исторически музеи, които го представят възможно най -много. Аржентинците се гордеят със своята история и своята нация. Има и любители на изкуството, поради което можете да намерите и много музеи и театри на изкуството, като най -известният е Театърът Колон. Премиера невероятни изпълнения на балет, опера и класическа музика. Истинският любител на театъра никога няма да отмине. Буенос Айрес също има катедрала, столична катедрала, построена през Възраждането, построена през 16 век. Зависим. В Буенос Айрес също има място, наречено „Просветителския блок“, което се смяташе за учебен център.

Задължително посещение в Буенос Айрес, ако обичате изкуството и историята. Поради тези причини тук идват хора от цял ​​свят. В Буенос Айрес има много зрелищни места за посещение, освен тези, но ако наистина обичате изкуството и историята, това място е за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *