Астрално пътуване на аборигените

By | януари 11, 2022

Древно астрално чудо

Малко се знае за аборигените на Австралия, още по-малко за нейната древна култура и астрално чудо.

Всъщност: австралийците аборигени са практикували астрално чудо преди хиляди години …

Кои са австралийските аборигени?

Има няколко теории за произхода му и кацането му в днешна Австралия. Вероятно произхожда от индийския субконтинент и мигрира в Австралия преди повече от 40 000 години. Ако с лодка, щеше да стане през Индонезия, ако по суша, щеше да е, когато Австралия все още беше свързана със сушата или над лед преди десетки хиляди години.

Как са се появили не е нашата тема тук. Това, към което се стремим да насочим вниманието ви в тази статия, е времето на сънищата, както е известно на аборигените, културата, която научават през историята, и общите неща, които имат с други теологични препратки и наука, като история на сътворението.

Dreamtime се отнася до време преди време, извън времето, в което миналото, настоящето и бъдещето съжителстват едновременно, споделяне паралели с историята на Битие и времето на сътворението. Само в сънищата животът следва цикъл, в който няма истинско начало и истински край.

Dreamtime, наричан още The Dreaming, се състои от четири части:

Началото на всичко;

животът и силата на предците;

начинът на живот и смърт;

и сила в живота.

Той е по-мощен от времето и пространството. Аборигените наричат ​​Dreamtime всичко в едно време, което се отнася до миналото, настоящето и бъдещето едновременно.

Аборигените вярват, че хората имат част от тях, която е вечна. И съществуваше преди раждането и ще съществува след смъртта. Вие съществувате в The Dreamtime.

Неговото понятие за пространство и идентичност подчертава неговата концепция за движение във връзка с пространството и времето. Историите за времето на сънища съдържат морална, духовна и психическа интелигентност, всякакъв вид практическа информация. Те се движат в пространството, а ние във времето.

Неговите Dreamtimes са мистично духовно преживяване, неговият мит съдържа фрагментирани спомени от ранната му история. Вярвам също в уникалността на личността, тялото, духа, призрака, сянката, името, мястото на духа и тотема. „Неговият сън не е историческо събитие, а по-скоро вертикално въже, в което миналото и настоящето се срещат в една точка.единица от реалността и живота на мечтата.Например, ако някой иска да постигне нещо в реалността, първо трябва да го намери в живота на мечтата и да го реализира в реалността.Неговата мечта включва много дейности, включително действието на духовете и пътуването му до свещените места.Той е избрал своя знахар въз основа на неговата история на транс и успешни видения, започвайки новобранци с магически ритуали, включващи ритуали.Ритуалите включват страх, изолация и внушение, т.к. те се подготвят за старта от двумесечно гладуване и кварцовите кристали могат да влязат в тялото им, за да осигурят сила. Дадена му е въжена (астрална) магия, която им позволява да летят във въздуха (да имат извънтелесно или OBE опит). повторно

Изцелението включва пеене или заклинания, в присъствието на кварцови кристали, покриви (малки стъклени предмети, тъмнокафяви до зеленикавозелени, които са съставени от силикатно стъкло и се смята, че са образувани от удара на метеорит с повърхността на земята) , черупки или специални камъни. Техниките включват ловкост на ръцете, вентрилоквизъм, масажиране и смучене и остро възприятие и публика.

Предполага се, че хората от медицината са имали такива правомощия по желание; те бяха отлични магьосници. С психически способности, произтичащи от отвореност към преживявания, пренебрегване на фактора време и спокойствието и уединението на храсталака, магьосничество, телепатия на огромни разстояния, рентгеново зрение, изпращане на „познатия сън“ извън тялото (OBE), хипноза . , и върви край огъня.

Аборигените говорят за началото на сътворението и тяхното описание на събитието е много подобно на това, цитирано в Библията и Корана, въпреки че датират хиляди и много години преди тази религия, внушавайки уникалността на източника и неговата. произход.

За пореден път забелязваме повторение на човешките интереси от зората на човечеството и откакто първият човек е ходил по земята.

Миналото, настоящето и бъдещето са наистина свързани.

Митологията, теологията и науката трябва да се срещнат, защото споделят общи интереси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *